Höstlov is the new black!

Rubriken förstår jag inte själv, men det lät bra. Typ. Har varit rätt lugnt på lovet, krök i måndags som slutade som vanligt. I kaos. Fast, det var väl värt det.

Sen har det varit segt, träffat Malin en massa och sen var jag på 97 grabbarnas träning igår. Något gör jag ändå men det känns som om alla är så trötta och slitna på något sätt, kanske även jag är.

Njuter av lovet gör jag iaf! Shoppat som en idiot, osmart som man är men that's life.



PoK

Smakprov ifrån i fredags!


 
  
 .

FLER BILDER PÅ BILDDAGBOKEN, "TOTALLYFUCKED", 24 OCTOBER!
(Endast inloggade kan se..)

PoK

Maskerad hos lilla mig!

Massa olika människor kom, det var trevligt. Men det fanns stunder jag bara skulla vilja slänga bort faktiskt. Fast humöret var på topp!

Det blev nog rätt lyckat ändå, om man tänker efter. Blev bara irriterad någonstans då festen dog. De som klädde ut sig gjorde min dag! Fan, underbart!

Alltså, jag har nog de två snyggaste kompisarna (efter mig..). En annan rolig sak är att de är typ på G (en tjej och en kille), skitgulliga tillsammans! Menmen, bilder kommer senare när jag fått dem av mina kära turturduvor!

PoK

Vad är problemet med människor omkring mig?

Jag behöver inte folk som är sådär. Som drar iväg andra ifrån mig, även om du BARA fick iväg 1 av de 3 (?, vet inte hur många du frågade bakom min rygg.) människor du frågade.  Sjukt besviken och irriterad är jag, kanske mitt smink för kvällen visade.

Allt blev en onödig omväg tydligen, en liten tripp bara. Känns ju jävligt roligt för mig som verkligen försökte. Men tydligen verkar man aldrig duga i den här stenhårda världen vi kallar livet.

Mobilen har slängts långa vägar, tårar har runnit ner för min kind och jag har inte alls haft mycket alkohol i blodet. Det kan väl sammanfatta min kväll.

Men en sak jag inte förstår, NI av alla på hela världen. Just NI. För en gångs skull så har vi en anledning men då räcker man inte till. Man känner sig misslyckad, oälskad. Jag vet fan inte vad. Så SJUKT jävla "vet inte vad"! Trodde det inte var så, men litar inte på er längre.

Följ min blogg med bloggkoll

PoK , eller inget alls.

Matematik är inte min grej, eller?

Prov dagen till ära, i matte b kursen som för övrigt inte går riktigt som jag vill. Siktade på ett VG som sänkts till ett enkelt G. A kursen klarade jag med högsta betyg men det är inte riktigt samma sak nu. Provet gick nog hyfsat ändå.

Vi hade även introduktion till Idrott&Hälsa B, låter som en urtråkig kurs faktiskt. Imorgon ska jag fixa MVG i Idrott&Hälsa A. Vill verkligen klara av det! Känns som om det inte är så långt borta.

Dagen börjar med komplettering i HLR, sedan en härlig friluftsdag. Myspys! Det enda som saknas imorgon är nog att det ska spöregna. Men jag ska tänka på kvällen hela tiden, det är kvällen som gäller!

PoK

Till skolan, från skolan, till skolan igen och slutligen hem!

Hoppades på en skön sovmorgon, men det ändrades igår kväll då jag kom på att jag skulle tidigt till skolan. Men allt gick galant och nu är jag här hos mamma, lallar omkring på nätet bara.

Ska tillbaka till skolan sen, för att ha lektioner. Två enkla och korta, kommer knappt kännas som om jag varit där säkert. Sjukt skönt! Fast sen måste jag plugga som en gris.. Matteprov imorgon!

Ska slöa vidare, hörs säkert ikväll sen!

PoK

Hot n' cold

Imorse spelades Kate Perrys nya låt "Hot and cold"  på tv och den fastnade direkt! Så sjukt bra låt. Lär väl knarka den ikväll och redan tröttnat imorgon.. Vem vet..

Gick i skolan en hel dag idag, men järnspikar vad tråkigt det är! Prov, inlämningar.. Ja, det är allt och på en enda gång. Ska väl försöka hänga på tempot och inte hamna efter nu, för det orkar jag inte!

Efter skolan träffade jag två turturduvor, gulliga småbarn de där människorna! Satt i kulturhuset i drygt två timmar..När klockan närmade sig sju bestämde vi oss för att dra oss hemåt. Sedan har jag slappat och haft ont i magen bara..

Veckan ska väl flyta på rätt bra hoppas jag, men man vet ju aldrig. När man längtar efter något ska det alltid komma något i vägen! Äsch, nu ska jag inte vara bitter utan jag ska sätta på högsta volym och dansa som om det inte kommer någon dag imorgon!

PoK

Allt blev helt plöstligt mycket lättare

Den återfanns tillsammans med mitt kära busskort. Sedan fick jag även tillbaka pengarna för det nyinköpta busskortet. ACK, SÅ HÄRLIGT!

Förövrigt har jag nu gått ut med det, nästan. Känns rätt skönt. Fast jag är riktigt opepp på skolan nu, så det får väl kompensera min skoltrötthet.

Föresten finns det en person jag är så sjukt avundsjuk på. Men det gör inget, life's a bitch. Det vet jag redan och kommer nog alltid veta. Om någon skulle veta det är det nog faktiskt jag.

Humöret har verkligen gått upp och ner hela helgen, men nu går det spikrakt uppåt faktiskt! Äntligen säger jag bara mina kära vänner, äntligen!



Känner mig lite lättad så jag skiter i att jag tycker jag är fet för stunden. Nu ska jag bara njuta, för snart kommer det säkert bli något fel i mitt liv. Men hörni! Det har inte hänt något, än så länge!

PoK i massor!

Varför är det så svårt?

Allt jag gör just nu verkar vara fel. Jag är lite nere och är blek. Fåordig och allmänt dryg. Men vad ska jag göra? Allt känns bara så hopplöst för tillfället. Allt händer vid fel tillfälle, och jag måste bara öppna käften. Helvetet ligger framför mig, perfekt!

Annars utöver hela mitt liv så är det bra. Allt går som på räls!

Hela veckan blir väl mer eller mindre förjävlig. Frågan är bara om det bara kommer gå neråt eller lite uppåt också? Lovet kommer nog rätt lägligt, men ändå verkligen inte. Jag vet ingenting med mitt liv längre!

Hursomhelst kommer jag ta mig ur det här och må bättre inom en snar framtid. Ge mig ett bankkort och ett matkort, sedan ska jag nog kunna ta mig uppåt. Nu ska jag hur som helst ut och springa, hejdå fettet som bara hänger!

PoK

Ge mig en revolver, eller något annat kul

Gårdagen blev en trevlig historia, till en början iallafall. Sedan gick det spikrakt ner och imorse nådde jag nog botten. Men då kan det bara bli bättre! Jag har de bästa vännerna i världen.

Tappade plånboken med ett ID, ett bankomatkort, matkortet, CSNkortet, HM club kortet och ett foto ifrån när jag var liten. Innan det tappade jag mitt busskort. Jag brukar inte tappa saker men igår gjorde jag det, förjävligt.

Blir en hemmakväll för min del, den enda frågan som kvarstår är.. Hos vilken förälder ska jag spendera kvällen? Vill åka till pappa, där får jag mest utrymme och kan göra lite som jag vill. Hos mamma känner jag mig lite instängd.

Som jag nyss sa till min bästa vän på msn är jag inte ledsen eller så, jag blir bara så less på mig själv. Jag vet verkligen mycket bättre. Usch vad man är korkad ibland.

PoK

Im back on track again!

Haft fullt upp och har inte prioriterat bloggen, mitt liv går självfället före. Helgerna består av att träffa vänner och bli full som ett as. Mysigt på sitt sätt. Vardagarna går åt skolan och allt det där tråkiga.

Idag blev det en tripp till frissan, kom ut med ett grått/grönt brunt hår. Hur vet jag inte, men så blev det iallafall. Ska dit imorgon och fixa bort vissa pigment. Skönt att det går att fixa!

Har inte mycket att skriva, inget speciellt har hänt i mitt liv på sista tiden. Fullt ös hela tiden, skola och sedan plugg. Om jag har tur blir det en fika med vännerna då och då.

PoK

Irrade runt i stan med massa älsklingar

Kom precis hem ifrån en mysig eftermiddag/kväll på stan. Vi gick mest runt och fjanta oss men det måste man också få göra!

Något illamående och trött är jag nu efter en bulgur (BULLGULL) sallad, långa promenader och lite för mycket godis. Men det var värt det, varenda liten kalori! Nu sitter jag och knarkar "The hills" igen, men funderar på att göra några mattetal och sedan ta upp min "Greys Anatomy" dvd-box.

Kan någon hitta någon till mig som jag kan krama sönder och pussa ihjäl? Skulle vara väldigt uppskattat!

Hur som helst är det fredag imorgon, så himla skönt! Slipper skolan i hela två dagar, underbart! Kanske blir pusskalas @ my place. Allt beror på om min underbara mor åker iväg eller inte... Nu ska jag göra några mattetal och sen sussa!

PoK

Löpning på morgonkvisten!

Gick upp tidigt även fast jag inte börjar sent på eftermiddagen, åkte med mamma en bit för att sedan springa en bit. (Drygt 8km blev det.) Skulle inte skadat om det var någon enstaka plusgrad ute när jag väl kom ut och sprang. Nu känner jag mig sjukare än innan, men det är ju mitt fel. Skönt att få springa lite dock!

Skolan idag är underbar, hela två timmar ska jag bara vara där! Antingen innan eller efter skolan ska jag till åhlens och köpa ett par vantar som jag såg där. Sjukt söta och det passar mig perfekt. Kanske blir något mer, vem vet?

Nu ska jag ringa Anna snabbt, sedan blir det nog fåtöljen framför tvn som gäller ett tag. Idag är jag på gott humör, äntligen lite lycka!

PoK

Det var det..

Jag vill vara smal, det kommer aldrig att hända så jag ger upp här och nu. Mitt liv dog med allt som hänt med min arm.



Skolan idag var tråkig, det sög rättare sagt. Ser ingen anledning till att gå dit ibland, men duktig som jag är gör jag det ändå. Fick allt gjort men känner att motivationen i skolan också har försvunnit.

Något har hänt med mig, jag har blivit mer deprimerad och motivationen till allt har nästan försvunnit. What's up? Någon som kan ta reda på det och berätta det för mig?

Nu tror ju alla som läser min blogg att jag är sjukt deprimerad och vill typ dö, men så är inte fallet. Jag älskar att jag är så snygg i spegeln på morgonen. Det är mitt självförtroende som är botten. Det började bli bättre där ett tag, sen kom ett bakslag och det blev lite sämre. Men jag kommer tillbaka! Tro mig.

PoK

Det är allt jag vill, inget mer

Legat i min säng hela söndagen och kollat på "The Hills", Lauren är så himla vacker. Jag är nog nästan kär i henne. Olagligt snygg och hon verkar vara underbar. Så jag har njutit av vackra flickor och drama hela förmiddagen, sen blev det även lite "Gossip Girl" på det. Kläderna som de har på sig både i "The Hills" och "Gossip Girl" är ju grymt läckra. Älskar när det är problem och folk som lever ett liv man bara kan drömma om.

Idag har jag varit otroligt deppig. Det är söndag och känner mig som en besvikelse. Allt som jag sagt under en längre tid och allt jag skulle göra har inte hänt. Allt har snarare gått bakåt. Står på ruta ett igen, känner att det börjar komma tillbaka. Jag vet inte om jag orkar ta den kampen igen nu när allt är som det är. Ingen motivation kvar, inget intresse någonstans. INGENTING. Ska väl leta efter min motivation för det här går bara inte.

Ska gå och sova nu, dricka ett glas vatten och hoppas allt är bättre imorgon! Allt är lite konstig skrivet, men det är söndag gott folk. Det är söndag.

PoK

Snygga vänner och för mycket av det goda!

Både lördagens och söndagens uppvaknande bestod av en trött kille med huvudvärk. Helgen har bestått av för mycket alkohol och massvis av snygga vänner. Ibland undrar jag om inte alla mina vänner är modeller? Som jag sagt, kärlekssekter nästa!

På något sätt har jag varit smått deprimerad idag, helgen är snart slut och det regnande konstant tills klockan var 18. Regnet utgjorde både en mysfaktor och en deppig känsla, över att vilja ha det mys men ingen som kundemysa med mig. Sen kände jag mig rätt ofräsch.

Lördagens ord var väl: Shopping! Jag tog det otroligt lugnt jämfört med hur jag egentligen är. Blev en randig stickad tröja ifrån HM. Hittade den självklart på rean och den blir nog min nya favorit i höstmörkret. Utöver tröjan blev det en mysig halsduk och hör här, ett halsband! Spenderade inte alls mycket pengar, men min vän gjorde det. Han hittade många bra köp!

Tror jag sett en av världens snyggaste människor i helgen också, och ni som tror det är min egna spegelbild har fel. Det var faktiskt en annan människa. Kärlek till dig och ge mig din kropp? Nu ska jag beställa biljetter till hockeymatchen på tisdag!

PoK


Ny mössa för vintern!

 
Obs: Fejkpäls!

Den är så härlig och mysig! Exakt som mig. Passar mig som handen i vanten! Nu ska jag träffa en vän vid tekniska, jag älskar henne. Hon är totalt bäst. Ta hand om er älsklingar!

PoK

Otrogen?

Finns vissa personer man bara vill krama sönder för man tycker om dem så mycket. Mina vänner är sådana personer speciellt vissa, man vill nästan bara göra barn och skapa små gulliga kärlekssekter med dem!

Skolan den här veckan har varit underbar, har knappt varit där för jag har inte behövt. Har nästan bara tänkt: PARTY hela veckan, så sugen på att ha lite skoj! Lyssnar just nu på Radio 107,5 och hvudet nickar med.

Har skaffat mig en ny älskling också, ni ska nog få se henne. Tror det kommer bli min flickvän inom kort! Hon är hårig, passar mig perfekt. Hon är alltid sugen på att gå ut och vi gosar nästan hela tiden, dessutom håller hon käften. Kan det bli en bättre flickvän? Åh, hoppas min pojkvän inte blir jätteavis. Men det blir du nog inte! Jag älskar dig ändå.

Nu är det helg, så njut gott folk för det ska jag göra! Jag ska shoppa sönder och bli jättefull, älska livet helt enkelt!

PoK


Upplagt för myskväll!


Allt som saknas är bara någon att kramas med.

PoK

Slösande av min tid

Känner att det var så nödvändigt att släpa ut en trött snygg kille hemifrån för att ha en lektion på en timme som dessutom inte gav någonting nytt! Men skolan är till för att vi inte bara ska slöa, så jag ska väl tacka mitt gymnasium eller något.

En sak när det gäller kläder bara, adidas prasselbyxor är inte okej någonstans. Jag bryr mig inte om dem är sköna för man kan inte ta folk som har dem seriöst. Inte jag iallafall, nu är inte alla som jag tack och lov men jag tror ni förstår min poäng.

Snart ska jag trotsa regnet än en gång för att åka till min pappa, han ligger hemma och är sjuk. Så ifrån mamma till pappa snart, hoppas min tripp kan bli lite rolig och inte bara massa väntande på tunnelbana och buss. Annars får jag väl liva upp den på ett eller annat sätt. Men ska få med mig ett par vinterjackor så det kan nog bli intressant..

PoK

En enkel photoshoot i lägenheten

 



Ingen proffsfotograf men ändå värt ett försök.

PoK

Jag älskar min nya pojkvän

Min förra var så jobbig, blev stressad över att vara med den hela tiden och berätta allt som hände. Så det blev till en ny istället, finare namn men lite fulare utseende. Men bara jag är nöjd över vad jag får ut av den är det ju faktiskt helt okej.

Börjar väldigt sent idag men ändå har jag en tendens att vakna upp jättetidigt och vara galet pigg. Jag förstår inte, när jag börjar tidigt vill jag bara lägga mig ner och dö för jag är så trött. Kroppen är allt bra konstig!

Vintern är på ingång med lite förspel av hösten. De sjukt stora vinterjackorna kommer snart fram och det tycker jag är grymt skönt. Då har man en anledning till att gömma den där magen bakom en stor vinterjacka. Förutom vinterjackan är snön och kylan något jag verkligen gillar. Bara ta en promenad med de man älskar och mysa med en kopp choklad framför en gullig film.

Vet ni vad jag ska unna mig, ett par prickigakalsonger. Då kommer jag verkligen känna mig som den snyggaste hunken i världen! Från och med nu ska jag skita i vad folk tycker eller säger om mig, (om det inte är alldeles för privat eller taskigt!), jag ska ha på mig de kläder jag gillar och gå rakt med ryggen!
 
Appropå kläder, jag gillar alla sorters kläder. Men helst ska plagget vara av någon rolig färg eller tryck. Cheap monday är ett märke jag verkligen tycker om, hyfsat billigt men dödligt snyggt! Sen shoppar jag rätt mycket på reor, där hittar jag alltid något jag kan tänka mig att ha på mig även om det är det fulaste som någonsin gjorts. Min klädstil är min och ingen annans, alltså använder jag helt enkelt det jag vill för dagen och struntar i vad folk tänker!



För tillfället har jag hittat tillbaka till Panic! At the disco, och jag diggar verkligen deras musik. Jag blir alltid gladare och dansar för mig själv. (Älskar att dansa för mig själv, men även på fest.. Annars är jag nog rätt lugn..)

PoK

RSS 2.0