Jag och mina tjejer

Killar vägrar ge mig en chans, eller så kanske jag inte tar vara på den chansen. Hur som helst umgås jag mest med tjejer. Det är de jag kommer närmast och har oftast roligast med. Varför vet jag inte men det är något med kemin som bara gör det perfekt.

Eftersom 95% av mina vänner består av tjejer blir ju bilderna fulla med tjejer och sen lilla jag på bilder. Folk måste då fråga varför jag endast har tjejer som kompisar och ja ni, vad tror ni? Egentligen vill ni bara höra att jag är bög så ni kan sprida det vidare till resten av världen. (Har absolut inget emot bögar!) Men så är inte fallet, för att jag inte spelade fotboll som liten har mitt liv varit ett litet helvete ibland. Tråkiga kommentarer och viskningar bakom ryggen är något jag får ständigt dras med. Börjar kunna det där nu.

Men vet ni, jag har en idé. Nästan varje kändis har ju haft en jobbig tid som ung. Sedan blir de kändisar, därefter är de med på briskorten. Alltså har jag en stor chans att bli en B-kändis! Underbart ju! Man kan ju försöka se lite ljus i dimman, det gör en lite gladare när det är svårt.



Inlägget är nog rätt så klumpigt skrivet och osammanhängande. Men sån är jag, konstig och helt bäst!
PoK

Lite saker och ting om mig!

Jag är en glad kille som bor i utkanten av Stockholm, ett mysigt ställe där man hittar några av världens sötaste människor. Allt från Di Leva till självaste Kungen! Pluggar på ett gymnasium i city och trivs väl inte som fisken i vattnet. På grund av en pippigare röst och mina klädval blir jag kallad bög jämnt och ständigt, försöker att inte ta åt mig. Ska absolut inte försöka göra deras dag perfekt genom att låta dem göra att jag känner mig nedtryckt. 

Ovan menar jag inte att det är fel att vara bög då jag även tycker om killar på ett visst plan, jag är inte hyperbög men inte homofob heller. Saker händer och vad ska man göra åt det?

På fritiden hänger jag med mina snyggaste vänner, det blir alltså alla mina vänner, på olika fik eller ute på stan. En shopping-runda med folk man älskar är nog det bästa jag vet. Idrottar försöker jag göra minst 3gånger i veckan, men det brukar oftast inte bli så. Men ändå håller jag min vikt och går inte upp eller ner. Det är rätt skönt!

Hade tidigare en annan blogg, men jag tröttnade och ville skriva lite anonymt istället. Visserligen vill jag att folk ska läsa, men kanske inte veta vem jag är riktigt. Får hoppas ni gillar bloggen lika mycket som mig, jag gillar att skriva ner tankar och frågor om allt möjligt.

PoK


RSS 2.0